maanantai 24. helmikuuta 2014

Kuvia ei minkään tekemisestä

Viime viikon olin sairaana, joten koirilla oli tylsää. Hyvin malttoivat kuitenkin vain lepäillä.


"tylsää"
"tosi tylsää"


Kiirahan on mestari tässä lepäilyssä, kun se ei sisällä kotona ikinä juuri muuta tee, vaikka ulkona sitten päästeleekin höyryjä ihan kunnolla. Tässä malliesimerkki eräältäkin Oulun reissulta kyläpaikasta, jossa rouva otti kaiken ilon irti luvasta nukkua sängyssä:
Lumo taas välillä touhuilee jotain itsekseen tai hakee huomiota, mutta ei sekään ole seinille hyppinyt. Tulipahan puolivahingossa opetettua sitä noutamaan lattialta aina uusi lelu, kun on yhden tuonut mulle sohvalle. Ja toihan se siinä samalla myös yhden lattialle pudonneen sohvatyynynkin - kätevää. Ehkä tämä pohjustaa jo vähän taippareiden hakuruutua. Taitaa Lumo olla kyllä aito noutaja, kun äidin luona kotikotonakin viimeksi löysi milloin mistäkin "ihania uusia aarteita", joita sitten ylpeänä toi ihmisille. Kukapa ei olisi ylpeä itsestään löydettyään sukan, pompulan, hierontakoukun tai koristetipun?

Nyt kun olen jo tervehtynyt räkätaudista, pääsee Lumo taas tällä viikolla treeneihin ja kumpikin koira pitkille lenkeille. Kouluhommiakin ehti tosin vähän taas kasaantua, joten tässä tietokoneellakin joutuu niiden parissa istumaan. Silloin saattaa saada muutamia syyllistäviä katseita osakseen:Nämä katseet kuitenkin kestettäköön, kun vastapainoksi tuijottelijat saavat paljon ulkoilua kevätauringossa.

pikku neiti poseeraa
blaaaah

Lumpe nauttii tokoilusta :)

PS: Pahoittelut kuvien kännykkälaadusta. Nimimerkillä "Järkkäri haaveissain"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti