sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Miss Lumperon näyttelydebyytti

Tänään pääsin pyörähtämään piiiiiitkästä aikaa näyttelykehässä ja olipas kivaa! Kyseessä oli siis ryhmänäyttely Pellossa ja samalla Lumon ensimmäinen näyttely. Tuloksista ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa, mutta reissun saldona kuitenkin hyvä arvostelu, roppakaupalla kokemusta kakaralle ja hyvä mieli minulle penskan reippaasta käytöksestä. Oli myös hauska nähdä Lumon Mauri-veljeä, joka oli niin saman, mutta silti niin erin näköinen. :)

Lumon arvostelu:

"Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pää, kuono-osa saisi olla voimakkaampi. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut etu- ja takaosa. Hieman taka-ahtaat liikkeet. Sivusta liikkuu hyvin." PEK 2 (tuomari Tiina Illukka)

Ilman KP:ta jäätiin siis tällä kertaa. Neljästä pennusta sen sai vain yksi, joka oli Lumon edelle mennyt narttupentu. Muutenkin tuomarilla oli erittäin tiukka linja. Mistä lie sitten jäänyt kiinni tuo KP:n saaminen... Tuomari kyllä sanoi Lumoa mielestään vähän laiheliiniksi, mutta minkäs sille ikiliikkuja voi että pysyy timminä. Hoikkahan se on, mutta ei mielestäni liian. Noh, katsellaan jos vähän suurennettais ruoka-annosta. Ahmatti itse ainakaan ei taida pistää siitä pahakseen.

Lumo tosiaan käyttäytyi kehässä oikein mallikkaasti ja malttoi hienosti pönöttää ja ravata näytillä. Uusia haasteita kohti siis, luultavasti seuraavan kerran vasta junnuluokassa keväämmällä.

1 kommentti:

  1. Hyvä lumo! Lumon tavoitteet näyttelylle ainakin täytty: ruoka-annos suurenee!

    VastaaPoista