lauantai 24. toukokuuta 2014

Erittäin hyvä, ellei täydellinen...

... sellainen oli Lumo tänään Muurolan näyttelyssä. Tuloksena siis EH eli erittäin hyvä.

Rikoin kehässä numerolappupidikkeen kiristäessäni sitä, joten piti jättää se kaiteelle meidän vuoron ajaksi. :D

Tulos oli täysin odotettu ja itsekin olisin kakaralle saman laatuarvion antanut. Se vaan on vielä niin keskenkasvuinen ja juuri nyt pudottanut turkkinsa. Lumo taitaa olla aika hitaasti kehittyvää tyyppiä, joten odotellaan sitä näyttelymenestystä sitten vähän myöhemmin. ;) Kehäkäytös oli neitokaisella oikein mallikasta. Sen kanssa näyttelyjutuissakin on aina sellainen tekemisen meininki, vauhtia ja intoa.Tuomari Tuula Pratt oli hyvin mukava ja arveli, että Lumosta kehittyy ajan kanssa oikein hyvä. Arvostelu oli myös pitkä ja kattava, siitä pisteet tuomarille!

"Vielä kovin pentumaiselta vaikuttava, mittasuhteiltaan oikein hyvä. Sekä kuono, että kallo ovat vielä kovin kevyet ja kuono vaikuttaa pitkältä. Kaunis kaulalinja. Riittävästi kulmautunut edestä, niukasti takaa. Ikään sopiva rungon voimakkuus. Jyrkkä lantio. Erinomainen raajaluusto. Kevyet liikkeet. Kauniit valkoiset värimerkit. Mukava, reipas olemus." EH, JUK2


nakkia naamariin niin jaksaa taas

Hengailtiin näyttelyalueella vielä hyvän aikaa, että saatiin Lumolle vähän rauhoittumistreeniä. Tuollaisissa paikoissa kun siitä olisi niiiiiiin kiva moikata jokaista ohikulkijaa hyppimällä vasten. Edistytty ollaan, mutta joskus kiusaus on sille liian suuri. Minkäs sille pieni koira voi, että on vaan niin täynnä rakkautta kaikkia maailman asioita ja olentoja kohtaan!

ehdittiin käydä myös joen rannassa kuvailemassa

Lumon persoonalliset poseerausasennot
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Lumpe kiittää! :) Kuukauden päästä on seuraava näyttely, joten saa nähdä mitä tuomari tällä kertaa tuumaa.

      Poista