lauantai 19. heinäkuuta 2014

Sääskimyrkyn ja mäntysuovan tuoksuisia kuvia

Viimeisen viikon sisällä on tullut kannettua kameraa mukana parilla metsälenkillä. Tykkään hirveästi tuosta alueesta jolla usein käydään, vaikka sinne joutuu autolla ajamaan. Helteelläkin sopiva paikka koiria juoksuttaa, kun pääsevät uimaan lampeen. Kuvia olisi tullut otettua varmaan enemmänkin, mutta aina pysähtyessä hyttyset hyökkäsivät kimppuun. Offia on kulunut jonkin verran, kun ilman sitä minishortseissa ja topissa olisi ollut aika suojaton syötti noille raakalaisille.

<3


naurattaa
 


mutakylvyt


vesipeto


Kun on koirilla ollut tarpeeksi tekemistä, on emäntäkin voinut hyvällä omatunnolla kuluttaa osan hellepäivistään esimerkiksi hienostuneesti teatterissa (suosittelen Rovaniemen Valdemarissa pyörivää Hetki lyö -musiikkiteatteriesitystä kaikille) tai vähemmän hienostuneesti mattopyykillä.

muutama muukin oli matonpesurantaan eksynyt


Kaikki treenailut on olleet aika vähäisiä nyt hetken. Lumon kanssa on tehty pientä olkkarinomea ja -tokoa, eli sisätiloissa ihan lyhyitä pito- ja luovutusharkkoja ja maahanmenoa. Teemana on back to basics! Tavoitteena kasvattaa varmuutta ja itseluottamusta pikkuketulle.

4 kommenttia:

 1. super ihania kuvia!!:) Hirveän suloiset koiruudet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja koirulit kiitämme! :) Kivaa, että olet eksynyt meidän blogia lukemaan.

   Poista
 2. Oli kyllä hienoja otoksia. Kamera ja kuvattavat kohillaan ;-) Lumo emänsä kaltainen vesipeto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tänäänkin Lumpe ui itsekseen kauan ympyrää ja kun oltiin lähdössä niin jäi rannalle seisomaan että "Häh ai lähetään? Miks???" <3

   Poista