perjantai 17. heinäkuuta 2015

Erinomaista!

Kaikenlaista on tehty, reissailtu ja treenailtu, mutta mistään ei ole ehtinyt tänne raportoida. Kuviakin on muistikortilla iso läjä käymättä läpi. Aloitetaan näyttelykuulumisista, muut sitten jossain välissä myöhemmin.

Lumo kävi siis viime viikonloppuna Oulun KV-näyttelyssä kumpanakin päivänä mellastamassa. Tai no käyttäytyi se ihan kelvollisesti, vähän vallattomasti vain. Olisi välillä halunnut vaihtaa ravin kiitolaukaksi ja sitä rataa... Minkäs sille voi, kun se suunnaton määrä elämäniloa tuon koiran sisältä vaan pyrkii pääsemään valloilleen. Ei oteta niin turhan vakavasti!

Ennen näyttelyä sanoin, että Lumo on vuoden aikana kehittynyt sen verran, että kyllä se jo ERIn ansaitsisi. ERI sieltä tuli kummaltakin päivältä sitten. Kumpikin tuomari antoi SA:n avonartuista kahdelle parhaalle, ja Lumo oli lauantaina avonarttujen neljäs, sunnuntaina kolmas. Lähellä, mutta kaukana! Arvosteluissa luki pelkkää hyvää, joten tyytyväisiä ollaan ja jatketaan kasvamista ja kehittymistä.

Tämä kuva © Vesa Turpeenoja

Lauantain arvostelu: 
(tuomari Jojkic Zlatko, Serbia)

Medium size and medium strong female. Very nice, feminine head. Strong neck. Strong topline. Very good tailset. Well developed chest. Correct angulations in front and rear. Excellent temperament. Presenting herself nicely. Moving mechanically correct. Excellent behaviour. AVO-ERI, AVK4

Sunnuntain arvostelu: 
(tuomari Jo Schepers, Alankomaat)

2 years. Good-looking bitch with very beautiful head. Very good placed ears. Nice expression. Strong teeth. Very good topline, good tailset. Good ribs, good angulations. Good legs and feet. Very nice coat & colour. Good movement, good temperament. AVO-ERI, AVK3

Väsynyt rimpula kehän jälkeen.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti