maanantai 10. marraskuuta 2014

Tokotalvikauden aloitukset

Hallikausi alkoi viikko sitten ja tähän mennessä ollaan ehditty treenata hallilla jo kolmesti, huhhuh. Kerran viikossa käydään Lapin Nuuskujen vuorolla ja noin kerran kuussa tolleriporukan kesken. Kesällä tokon treenaaminen jäi aivan retuperälle, joten nyt on ryhdistäydytty. Lumon kanssa meillä on paljon työsarkaa, mutta sepäs ei haittaa kun meillä on kummallakin niin kivaa treenatessa! :)

Kaikkiin ALO-luokan liikkeisiin Lumolla on jo pohjustusta, mutta täysin valmis ja varma ei taida olla yksikään liike. Viimeisimmissä treeneissä työn alla on olleet erityisesti liikkeestä maahanmeno, hyppy, seuraaminen ja paikallaolo. Seuraamisen kanssa tuskailen eniten, mutta siihen tarvitaan vain toistoja jotta edistyy. Voisin joku kerta kirjoitella tarkemmin siitä, millä mallilla mikäkin liike on. Nyt ei kuitenkaan ehdi.

Lumolle on kyllä kehittynyt uskomaton treenimotivaatio ja omaan makuuni se toimii tokotreeneissä ihan superisti. Viretila on juuri sopiva ja se tekee kaiken niin nopeasti, hyvin ja tarkasti kuin vain pystyy ja osaa. Todella hyvin se myös sietää häiriötä. Keskittyminen ei herpaannu, vaikka ahtaassa hallissa treenataan jatkuvasti tosi lähellä muita. Huippu otus!

Lopuksi vielä eilisen isänpäivän kunniaksi pari meidän koirien "isin" ottamaa kuvaa Lumpesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti