sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Huhhuh!

Kiirettä, kiirettä, kiirettä. Sitä on elämä ollut viime aikoina. Inhoan kiirettä. Haluaisin ehtiä tehdä asiat rauhassa ja huolella. Ja haluaisin ehtiä tehdä kaikenlaista, muutakin kuin pakolliset jutut. Nyt on kuitenkin ollut sellainen kausi, että päivät on pitänyt aika tarkasti aikatauluttaa ja tekemiset priorisoida. Blogin kirjoittaminen on pudonnut tärkeämpien asioiden tieltä melkein kuukaudeksi.

Lumo, Kira ja Kiira metsälenkillä 21.3.14

Aika on kulunut muutamina viime viikkoina koulussa ja kouluhommia kirjoitellessa, tenttiin lukiessa (josta sitten nukuin kokonaan pommiin), töissä, vieraita kestitessä, kirppispöytää pitäessä, muuttohommissa (vaihdettiin vähän isompaan asuntoon, että mahtui isäntäkin nyt virallisesti saman katon alle), sekä hiihtovaelluksella ja hiihto- ja lasketteluleirillä (ei hassumpi tapa tienata opintopisteitä tuo liikunnan sivuaine). Sitten pitikin jo toivoa, että on muistanut kaiken tärkeän tehdä ja otettiin suunta kotipaikkakunnalle työharjoitteluun muutamaksi viikoksi. Täällä siis ollaan koirien kanssa äidin hoivissa Oulussa. :)

21.3.14

21.3.14


Kiirejaksolle mahtui myös viimeisimmät tokotreenit Lapin Nuuskujen itsenäisessä ryhmässä ja parit tolleritreenit. Tarkoitus on ollut niistä aina heti kirjoittaa, mutta se priorisointi... Nythän en tietenkään enää muista, mitä treeneissä on tehty. Treeniseuraa on jo sovittuna tälle ajalle kun olen työharjoittelussa ja sitten Rovaniemelle palattuamme alkaa Lumon taipumuskoekurssi ja varmaankin myös avoimet tokotreenit. Täältä Oulusta käsin oli tarkoitus käyttää pikku tolleri Kalajoen näyttelyssä, mutta viimeisenä ilmoittautumispäivänä keskityin Olostunturin ympäri hiihtämiseen enkä näyttelyilmoittautumisiin. Suomeksi siis unohdin. Jospa johonkin näyttelyyn muistaisin Lumon pian ilmoittaa nyt keväälle ja kesälle.

Tänään koirat pääsivät piiiiitkästä aikaa lenkkeilemään Piitu-nahkacollien ja Huppis-kelpien kanssa ja voi että nelikolla oli hauskaa! Kuvia ei tullut otettua, mutta voin kertoa maiseman olleen aikalailla kuraisempi ja lumettomampi kuin alla olevissa kuvissa.

hiihtovaelluksella Rovaniemellä 27.3.14


avantouinnilla Muoniossa 4.4.14

Pallaksella laskettelua 6.4.141 kommentti: