sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Pakkasmaisemia

Kuluneella viikolla ei ole tapahtunut mitään erityistä koirien kannalta. Pakkaset ovat vielä hiukan rajoittaneet lenkkeilyä, mutta nyt onneksi lauhtui. Erityisesti Kiirasta on tullut vanhemmiten kylmänarka, enkä uskalla päästää sitä revittelemään liian kylmällä. Pari talvea sitten se venäytti toisen olkansa pakkasella, kun lähti juoksemaan täyttä vauhtia. Nykyään meillä kiinnitetään enemmän huomiota siihen, että ensin lämmitellään kävelemällä hihnassa, eikä tosi kovilla pakkasilla juosta irti välttämättä lainkaan. Tämä piti oppia niin sanotusti olkapään kautta!

Kohtuullisella pakkasella kun kunnon lenkille on päästy, on kyllä nautittu lenkkimaisemista. Näihin ei ihan heti kyllästy!


lady in pink
miss blue

"jos täältä pääsis uimaan??"

2 kommenttia:

 1. Moi! Kiitos kommentistasti blogissani! Kiva kuulla, että teksteistäni on ollut ehkä jotakin hyötyä :) Olenkin itse asiassa joskus aiemmin käynyt vähän lueskelemassa tätä teidän blogia, kun olen tollerisivuja surffaillut läpi.

  Itsellä on ollut tosi paljon työkiireitä, joten blogin kirjoittaminen (ja kommentteihin vastaaminen) on jäänyt tosi vähälle, mutta toivottavasti ehdin aina silloin tällöin päivittää blogiin treenikuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos olet tännekin löytänyt jo aiemmin. Aina mukava kuulla, ettei sitä ihan itselleen vain kirjoita. Ja kiva on aina lukea muidenkin treenikuulumisia, etenkin samoista lajeista ja samalta tasolta kuin itsellä on ajankohtaista. :)

   Poista