tiistai 12. elokuuta 2014

Lomakuulumisia

Meidän sakki (paitsi isäntä) on saanut lomailla nyt jo jonkin aikaa. Ihanaa! Aikaa on vietetty pitkälti Oulussa kotikotona, mutta pariin otteeseen on ollut asiaa Rovaniemelle, jolloin olen käynyt junalla parin päivän reissun. Ekalle visiitille pääsi mukaan vain Lumo, toiselle Kiira. Kummallekin tekee hyvää päästä välillä mukaan ainoana koirana. Silloin Kiira saa vähän hermolomaa ja Lumo joutuu kohtaamaan uusia tilanteita itsenäisesti ilman toisen koiran tukea.

 Tytsyjen junaselfiet:

"menolippu, menolippu..."

"pakko matkustaa on jonnekin..."
Toissapäivänä talkoilin Lapin Nuuskujen järjestämissä noutajien taipumuskokeissa. Oli hirmuisen opettavainen päivä! Nyt on monta uutta vinkkiä ja entistä enemmän innostusta Lumon treenaamiseen. Tavoite on startata taippareissa ensi kesänä. 

Kirppu ottaa aurinkoa

Lumo löysi sukulaisten pihalta söpön siilin.Viime viikot olemme pitkälti lomailleet ja pientä helpohkoa treeniä on tehty silloin tällöin. Helteet on haitanneet lenkkeilyjä ja treenailuja, enkä henkilökohtaisesti nauttinut kuumuudesta yhtään. Nyt ollaan päästy taas liikkeelle kun on vähän viileämpää. :)

eiliset lenkkikaverit Huppis ja Piitu <3

Huppis ja Lumo kummeksuu Kiiran piehtarointia

meidän tytöillä ihan omat leikit

Luvassa on jänniä tapahtumia lähitulevaisuudessa. Metsästyskausi on alkanut ja Lumo pääsee pian harjoittelemaan tositoimia. Lauantaina suuntaamme myös Iin ryhmänäyttelyyn. Niistä siis pian lisää!

2 kommenttia:

  1. Voi kun hauska tuo tyttöjen "jonokuva" :D Vielä kun Piitu ois samassa linjassa niin ois aika hieno. Mulla oli sulle ja Lumolle yhteinen synttärilahjakin jemmassa ollut koko kesän, mutta enpä sitten muistanu antaa! No, ehkä me vielä nähdään ennen kuin lähet taas takas pohjoiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, Piitu-mummolla on aivan omat linjansa ;) Ja vai että synttärilahja, huhhuh! Nähhäänpä taas joku päivä niin pääsee koirat rallittelemaan porukalla. :)

      Poista